Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Sjöberg knep silvret i trampolin-EM

Gymnastik • Publicerad 2 maj 2021

Lina Sjöberg reste sig efter den tröga starten och tog hem silvret i dubbel-mini-trampolin i EM i Sotji. Hon var bara en hårsmån från att knipa guldet som gick till ryskan Galina Begim.

Svenskan, som har två VM-guld i bagaget sedan tidigare, avslutade med 70 600 poäng i finalen vilket bara var en tiondel från guldet.

Annons

"Det har varit kul att vara i gång och tävla och i dag kändes det bättre. Det märks att jag inte har varit i form speciellt länge, men det var riktigt, riktigt nära. Jag hade kunnat köra min andra kombo lite bättre och tagit det där guldet, men nu har jag ett silver och det har jag inte sen innan", säger Sjöberg i ett pressmeddelande.

EM-debutanten Linus Oledal, som skrällde sig till final efter det personliga rekordet på 71 500 poäng, slutade på femte plats.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons