Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

SHL-matcher på sitt cv – nu klar för Krif

Han beskrivs som en målfarlig forward som jobbar stenhårt över hela banan.
Han har tre SHL-matcher med Frölunda på sitt cv.
Nu är han klar för Krif Hockey.
Kallinge • Publicerad 13 juni 2019
Jakob Marshall Olsson, ny spelare i Krif Hockey.
Jakob Marshall Olsson, ny spelare i Krif Hockey.Foto: Fredrik Stenfelt

– Valet av Krif var ganska enkelt, jag ville komma till en seriös klubb med höga ambitioner samtidigt som jag vill ha den bästa tänkbara utvecklingskurvan. Jag hoppas kunna bidra med hårt jobb och en hög poängskörd, säger 22-årige Jakob Marshall Olsson i ett pressmeddelande.

Forwarden Jakob Marshall Olsson har Lerums BK som moderklubb men har de två senaste säsongerna spelat med Lindlöven i hockeyettan.

Annons

Förra säsongen gjorde han 26 poäng på 38 matcher.

Jakob är fostrad i Frölundas organisation och är även noterad för tre matcher med laget i SHL. Han beskrivs som en målfarlig forward som jobbar stenhårt över hela banan.

– En kille som är skolad i Frölunda. Han vet vad som gäller när han ska ta nästa kliv. En spelare som kan bryta mönster men även en spelare som kan offra allt för laget, säger Krifs sportchef Tobbe Karlsson.

Bosse JohnssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons