Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ronaldo efter VM-uttåget: "Gav aldrig upp"

Cristiano Ronaldo bryter tystnaden efter VM-kvartsfinalförlusten mot Marocko.
"Jag skulle aldrig vända ryggen åt mina lagkamrater och mitt land", skriver 37-åringen på Instagram.
Fotboll • Publicerad 11 december 2022
Cristiano Ronaldo och Portugal åkte på en chockförlust mot Marocko.
Cristiano Ronaldo och Portugal åkte på en chockförlust mot Marocko.Foto: Alessandra Tarantino/AP/TT

Marocko stod för en jätteskräll när de slog ut Portugal ut ur fotbolls-VM. Lördagens kvartsfinal slutade 1–0 vilket innebär att portugiserna får åka hem. Efter matchen bröt storstjärnan Cristiano Ronaldo ihop i tårar och sedan dess har han varit tyst. Men nu, drygt ett dygn senare, bryter Ronaldo tystnaden och menar att förlusten har tagit hårt på honom.

”Jag kämpade för det. Jag kämpade hårt för den här drömmen. I de fem VM som jag gjort under 16 år har jag alltid gett allt, samtidigt som jag fått stöttning av miljontals portugiser", skriver han.

Annons

Han fortsätter:

"Jag gav aldrig upp drömmen. Men tyvärr tog drömmen slut i går. Mycket har sagts, mycket har skrivits men mitt engagemang för Portugal har inte förändrats det minsta."

Ronaldo kan nu mycket väl ha gjort sitt sista VM-framträdande. Stjärnan vill inte avslöja något om framtiden utan skriver:

”Tiden får utvisa så får var och en får dra sina egna slutsatser."

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons