Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Passningen till MFF: "Kan inte vara kul"

Fotboll • Publicerad 11 juni 2020
Stefan Billborn. Arkivbild.
Stefan Billborn. Arkivbild.Foto: Per Danielsson/TT

Mest pengar på banken, bredast trupp och storfavoriter till SM-guldet. När allsvenskan, med Dplay som sändande bolag, höll en digital upptaktsträff under torsdagen var det argumenten som gällde när tränarna lyfte fram Malmö FF.

Hammarbytränaren Stefan Billborn svarade även han MFF på frågan om vilka som är favoriter när fotbollsserien drar i gång på söndag. Men han hade också en annan infallsvinkel.

– Jag har suttit här och tittat på vilka som kan hamna på läktaren i deras gäng. Här sitter man och har ångest över att ta ut en elva, det kan inte vara roligt där alltså. Men favoriter ska de väl vara. Som Kim (Bergstrand, tränare i Djurgården) säger; mest pengar och bredast trupp. Men det är inte alltid det som avgör i slutändan, säger Billborn i Dplays sändning.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons