Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Nytt avbräck i IFK inför ödesmatchen

Fotboll • Publicerad 7 november 2020
August Erlingmark är satt i karantän och missar IFK Göteborgs viktiga bortamatch mot Helsingborg. Arkivbild.
August Erlingmark är satt i karantän och missar IFK Göteborgs viktiga bortamatch mot Helsingborg. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

IFK Göteborg har drabbats av ytterligare ett tungt avbräck inför söndagens viktiga bortamatch mot Helsingborg i fotbollsallsvenskan. En av nyckelspelarna, mittfältaren August Erlingmark, har satts i karantän efter att en närstående testats positivt för covid-19.

"Det är riktigt tråkigt att missa matchen men samtidigt är det viktigt att följa de riktlinjer och rekommendationer som finns", säger Erlingmark till IFK Göteborgs hemsida.

Annons

Redan på fredagen meddelade klubben att Patrik Karlsson Lagemyr, som skadade sig senast mot Örebro, måste opereras och blir borta länge.

Det är två tuffa besked inför ödesmatchen. Med fyra omgångar kvar är IFK Göteborg inblandat i nedflyttningsstriden, och en förlust mot bottenrivalen Helsingborg kan bli kostsam.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons