Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Norén jagar toppresultat i Phoenix

Golf • Publicerad 12 februari 2022
Alex Norén. Arkivbild.
Alex Norén. Arkivbild.Foto: Tomohiro Ohsumi/AP/TT

Alex Norén verkar ha hittat formen efter vinteruppehållet. I den tredje tävlingen för året har svenska golfstjärnan gått sju under par de två första dagarna och är efter fredagens spel på delad åttondeplats.

Han följde upp torsdagens 67:a med 68 slag den andra dagen i USA-tourtävlingen i Scottsdale, Arizona. Det blev fem birdies och två bogeys under andra rundan.

Annons

Efter det två månader långa vinteruppehållet har Norén spelat två tävlingar, missade kvalgränsen i den första och kom 39:a i den andra.

Kanske är formen nu på rejäl uppgång. Han sade på presskonferensen efter första dagen att han under det långa tävlingsuppehållet bland annat jobbat på att slå bollen rakare.

– Och jag har jobbat hårt den senaste veckan för att bli mer bekväm med slagen, sade Norén.

Amerikanen Sahith Theegala leder tävlingen på totalt tolv under par, följt av landsmännen Xander Schauffele och Brooks Koepka på tio under.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons