Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Moses Ogbu förlänger inte med Mjällby

Nigerianen Moses Ogbu har en succésäsong bakom sig med Mjällby.
Det ger eko.
Anfallaren förlänger inte kontraktet och lämnar troligen Sverige.
Fotboll • Publicerad 11 november 2020
Moses Ogbu förlänger inte kontraktet med Mjällby. Arkivbild.
Moses Ogbu förlänger inte kontraktet med Mjällby. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Nykomlingen Mjällby är på säker mark i allsvenskan och har imponerat i år. En stor anledning till framgången stavas Moses Ogbu. Den kraftfulle anfallaren har bidragit med tolv mål hittills och ligger delad tvåa i allsvenskans skytteliga.

Enligt sajten Fotbolldirekt har utländska klubbar ögonen på nigerianen, som tagit beslutet att inte förlänga kontraktet med Mjällby.

Annons

– Spelare som Moses gör verkligen att agentyrket blir jättespännande. Jag pratar med klubbar och andra agenter om Moses varje dag, och det året han har haft nu gör mig ganska säker på att han inte kommer spela i Sverige nästa säsong. Det eftersom svenska klubbar nog kommer få svårt att utmana om hans signatur, utifrån all den info jag fått hittills, säger agenten Gustaf Grauers till Fotbolldirekt.

Moses Ogbu kom till Mjällby från den engelska League 2-klubben Grimsby inför den här säsongen. Han har tidigare spelat för bland andra Jönköpings Södra och Sirius.

Mjällby ligger på sjunde plats i den allsvenska tabellen med tre omgångar kvar att spela.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons