Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Mörrum vann efter straffar

Mörrum fick nöja sig med två poäng hemma mot Osby efter att laget vann efter straffar.
Mörrum • Publicerad 6 december 2017
Mörrum fick jubla igen.
Mörrum fick jubla igen.Foto: Jonas Gustafsson

– Vi gör en rätt medioker match, men drar ändå det längsta strået och nu har vi nio raka utan förlust och jag ser gärna att det fortsätter, säger Mörrums tränare Andreas Ernebrandt efter Mörrums seger mot Osby efter straffar.

De två poängen innebär att Mörrum nu har säkrat en plats i alltvåan, men trots det tänker inte Ernebrandt matcha spelarna annorlunda.

Annons

– Det kommer jag aldrig att göra, vi kör på med den höga träningsdosen vi har haft hela säsongen och slår inte av på takten bara för att det är klart.

Mörrum hade mycket väl kunnat förlora hemma mot Osby. Vid ställningen 1–1 i slutet av matchen fick gästerna ett gyllene tillfälle i spel fem mot tre, men Mörrum höll undan och matchen gick sedermera till straffar där både Adam Ingvarsson och Tom Mäkitalo hittade nätet.

– Boxplaykillarna ska ha beröm i dag, inte bara för att de klarar fem mot trean utan de fick jobba hårt i den här matchen.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons