Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Mardrömsdebut för João Félix i Chelsea

Bara drygt 24 timmar efter att João Félix blev klar för Chelsea fick han debutera i Premier League, borta mot Fulham i det heta Londonderbyt.
Hur det gick?
Nja.
Fotboll • Publicerad 12 januari 2023
João Félix blev utvisad i Chelseadebuten efter en tuff tackling mot Kenny Tete.
João Félix blev utvisad i Chelseadebuten efter en tuff tackling mot Kenny Tete.Foto: Alastair Grant/AP/TT

Den portugisiske mittfältaren, som lånats in från Atlético Madrid, vill nog helst av allt glömma sin premiärmatch. För efter en timmes spel satte Félix in en riktigt ful tackling mot Fulhams Kenny Tete och det krävdes inte lång betänketid för domaren David Coote innan han halade upp det röda kortet.

Utvisningen blev ödesdiger för Chelsea. För med tio man på planen kunde de inte stå emot Fulham, som vann med 2–1 efter att Carlos Vinícius nickat in avgörandet bakom målvakten Kepa Arrizabalaga, som var rejält ute på vift.

1–2-förlusten var Chelseas andra raka nederlag i Premier League och storlaget, som genomlider en ordentlig kris, har faktiskt bara tagit en seger på de nio senaste ligamatcherna. Den svenskbekante tränaren Graham Potter är hårt prövad.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons