Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Malmös mardröm – Moisander borta länge

Fotboll • Publicerad 13 september 2022
Niklas Moisander tvingas av planen skadad under söndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och IFK Norrköping.
Niklas Moisander tvingas av planen skadad under söndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och IFK Norrköping.Foto: Andreas Hillergren/TT

Det var strax före paus som MFF-försvararen Niklas Moisander, 36, skadade sitt högerknä illa när han gick upp i en duell med IFK Norrköpings Christoffer Nyman.

Två dagar efter matchen bekräftar klubben att det rör sig om en korsbandsskada.

Annons

"Niklas tvingades utgå i matchen mot Norrköping med en befarad knäskada och efter vidare undersökningar kan vi bekräfta att det tyvärr rör sig om en korsbandsskada. Nu ska vi planera in en operation och efter det väntar en lång rehabilitering för Niklas.", säger Malmös fysioterapeut Jesper Robertsson i ett pressmeddelande.

Även Anders Christiansen utgick mot Norrköping men hans skada är inte lika allvarlig. Dansken kommer dock inte till spel i torsdagens derby mot Helsingborg.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons