Mål och assist av Zibanejad vid Rangersförlust

Ishockey • Publicerad 18 december 2021
New York Rangers center Mika Zibanejad kontrollerar pucken.
New York Rangers center Mika Zibanejad kontrollerar pucken.Foto: Mary Altaffer/AP/TT

Mika Zibanejad gjorde ett mål och spelade fram till ett annat när hans New York Rangers tog en poäng mot Vegas hemma.

Zibanejad kunde trots att han uppvaktades av flera Vegasspelare skjuta in pucken mellan benen på Laurent Brossoit i målet tidigt i den andra perioden.

Tio minuter senare var han inblandad i ett rappt passningsspel där den svenska centerns passning nådde fram till Chris Kreider, som gav Rangers en 2–1-ledning.

I tredje perioden lyckades dock Dylan Coghlan kvittera, och i straffläggningen som så småningom följde var Vegas-spelaren Jonathan Marchessault den enda som satte sin straff, vilket gjorde att slutresultatet skrevs 3–2 till gästerna.