Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Lindelöf om Ronaldo: Kommer tillföra mycket

Det är inte bara supportrarna som jublar över Cristiano Ronaldos återkomst till Manchester United.
Även Victor Nilsson Lindelöf som blir lagkamrat med den portugisiske storstjärnan.
Fotboll • Publicerad 1 september 2021
Victor Nilsson Lindelöf under en pressträff inför torsdagens VM-kvalmöte med Spanien.
Victor Nilsson Lindelöf under en pressträff inför torsdagens VM-kvalmöte med Spanien.Foto: Christine Olsson/TT

I förra veckan slog bomben ned att Cristiano Ronaldo återvänder till Manchester United, tolv år efter att han lämnade den engelska fotbollsklubben.

Portugisen har hunnit bli 36 år. Men Victor Nilsson Lindelöf tvivlar inte på att Ronaldo kommer att göra avtryck i Manchester United.

Annons

– Det är en av världens bästa spelare de senaste åren. Det är klart att det är en väldigt go' stämning i klubben och alla ser fram emot att få in honom i laget. Det ska bli väldigt roligt och jag tror att han kommer att tillföra väldigt mycket till laget, säger Nilsson Lindelöf på en presskonferens.

Högre krav

Den nyblivne svenske landslagskaptenen har ännu inte vunnit någon titel med Manchester United sedan han lämnade portugisiska Benfica sommaren 2017.

Den engelska storklubben, som totalt vunnit 20 ligatitlar, har alltid press på sig att vinna. Med Ronaldos intåg höjs kraven ännu mer, erkänner Nilsson Lindelöf.

– Det är alltid väldigt mycket krav på klubben – som det ska vara. Men självklart, med en sådan värvning höjs väl det lite mer och man förväntar sig extra mycket, säger han och fortsätter:

– Men, som sagt, det är bara roligt och vi vill försöka prestera bra fotboll och vinna allt vi kan.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons