Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Leksands nästa värvning: Lindsay Agnew

Ishockey • Publicerad 1 juli 2021

Leksand har haft en bra veckan på transfermarknaden. Först plockade SDHL-klubben in schweiziska stjärnan Phoebe Stänz och ett dygn senare presenterades Lindsay Agnew.

"Lindsay kommer från en säsong med spel i ryska ligan och Vanke Rays som också spelade final den gångna säsongen", säger sportchefen Alexander Bröms i ett pressmeddelande.

Annons

"Hon har också varit kapten i såväl landslaget som under sitt sista collegeår med Boston College, så det är en gedigen spelare med goda ledaregenskaper som stärker upp vår forwardsbesättning inför den kommande säsongen."

Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen, 2021–2022.

"Jag har hört att Leksand är en vacker liten by, att folket älskar hockey och sluter upp bakom både herr- och damlaget så jag ser verkligen fram emot att få chansen att spela i Leksand", säger hon i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons