Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

LeBron James: "Jag vill äga ett lag i Vegas"

Superstjärnan LeBron James har några spelarår kvar i tanken.
Nu avslöjar han däremot en plan för efter karriären.
Han vill äga ett NBA-lag – i Vegas.
Basket • Publicerad 10 juni 2022
LeBron James spelar i Los Angeles Lakers. Arkivbild.
LeBron James spelar i Los Angeles Lakers. Arkivbild.Foto: Chris Young/AP/TT

LeBron James har hunnit bli 37 år och har en lång och framgångsrik spelarkarriär bakom sig. Basketstjärnan, till vardags i Los Angeles Lakers, är dock alltjämt aktiv och är fortfarande en av NBA:s bästa spelare.

Men han har en dröm efter karriären.

Annons

– Jag vill äga ett lag. Jag vill ha ett lag i Vegas, säger LeBron James i en trailer till sitt program "The Shop: Uninterrupted".

37-åringen kan däremot inte äga ett lag medan han spelar i ligan och han har aviserat att han ska fortsätta ett tag till.

Han har tidigare pratat om chansen att få spela med sin son Bronny, som fyller 18 år i oktober. Han kan bli tillgänglig för NBA-draften 2024.

– Mitt sista år ska jag spela med min son. Var än Bronny är kommer jag också att vara. Jag kommer göra allt jag kan för att spela med min son i ett år och det handlar inte om några pengar vid det laget, sade han till The Athletic i vintras.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons