Krif har spelat färdigt i SM-kvalet

Krif fick det tufft i den andra matchen borta mot HV 71 i SM-kvalet för U16. Hemmalaget vann det andra mötet med klara 8–2.
Ishockey • Publicerad 1 februari 2019

Krif fick en drömstart på det andra mötet mot HV 71. På en dryg minuter gjorde laget två mål genom Jakob Håkansson och Theo Lewén. Men den glädjen blev inte långvarig då hemmalaget svarade med att göra två mål på 32 sekunder innan perioden var slut.

HV 71 hade 5–1 att gå på efter onsdagens möte i Kallinge.

I den andra perioden kopplade HV 71 greppet med två nya mål. Därefter var det uppförsbacke för Krif som i helhet gjorde en bra insats mot ett tufft motstånd