Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Klockare ny assisterande i Tre Kronor

Säsongen 2022/2023 tar Sam Hallam över som förbundskapten för Tre Kronor.
Hallams högra hand blir Stefan Klockare.
"Det är en stor ära att få frågan", säger Klockare.
Ishockey • Publicerad 11 april 2022
Stefan Klockare är klar som ny assisterande förbundskapten för Tre Kronor. Arkivbild.
Stefan Klockare är klar som ny assisterande förbundskapten för Tre Kronor. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Stefan Klockares kontrakt sträcker sig över säsongen 2025/2026.

"Först och främst är det en stor ära att få frågan och jag tacksam att Örebro ger mig möjligheten att ta den här chansen. För min del blir det här en ny erfarenhet gentemot klubbverksamheten och det är en utmaning som jag verkligen ser fram emot", säger Klockare i en kommentar på förbundets hemsida.

Annons

"Jag vill komma in och bidra med mina erfarenheter och kunskaper som jag har samlat på mig under åren. Det är med stor tillförsikt och glädje som jag tillsammans med Sam och övriga ledare på förbundet ser fram emot att utveckla svensk hockey".

Sam Hallam säger att han är glad att Klockare tackade ja.

"Han har en framgångsrik karriär bakom sig med stor kunskap om detaljer i spelet både med och utan puck. Stefan har också erfarenhet från tiden och kulturen i Skellefteå av vad som krävs för att vinna och gå långt i slutspel".

Därmed blev det bara en säsong som assisterande tränare för Klockare i Örebro. Klockare har tidigare varit såväl huvudtränare som assisterande i Skellefteå.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons