Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Klart: Georgson ny sportchef i Malmö FF

Fotboll • Publicerad 5 juli 2021
Andreas Georgson, tidigare assisterande tränare i Malmö FF, återvänder till klubben som sportchef. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Andreas Georgson blir ny sportchef för Malmö FF:s herrelitverksamhet. Samtidigt behåller Daniel Andersson det övergripande sportsliga ansvaret inom alla delar av föreningens verksamhet.

Georgson arbetade som ledare i Malmö FF i 14 år, fram till 2019, innan han tog steget till Brentford i engelska Championship där han blev assisterande tränare. Sedan 2020 har han ingått i storklubben Arsenals ledarstab – men nu står det klart att han ska återvända till Malmö.

Annons

"Jag har trivts och lärt mig mycket under mina säsonger i Brentford och Arsenal men när den här möjligheten dök upp tvekade jag inte en sekund på att det är rätt plats för mig att vara på", säger han i ett uttalande på MFF:s hemsida.

Han tillträder på posten den 1 januari 2022.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons