Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

KHK:s funktionärer prisades

Karlskrona HK delade, tillsammans med Länsförsäkringar, under lördagen ut klubbens eldsjälspris.
Den hedersamma utmärkelsen gick i år till KHK:s funktionärer.
Karlskrona • Publicerad 11 december 2017
I lördags delade Karlskrona HK tillsammans med Länsförsäkringar ut pris till årets eldsjälar inom klubben. Priset mottogs av två av eldsjälarna som finns hos KHK.s funktionärer, Conny Pettersson och Elin Lilja (mitten). Hans Ottinger (vänster) och Anna-Carin Molund (höger) från Länsförsäkringar Blekinge överräckte priset.
I lördags delade Karlskrona HK tillsammans med Länsförsäkringar ut pris till årets eldsjälar inom klubben. Priset mottogs av två av eldsjälarna som finns hos KHK.s funktionärer, Conny Pettersson och Elin Lilja (mitten). Hans Ottinger (vänster) och Anna-Carin Molund (höger) från Länsförsäkringar Blekinge överräckte priset.Foto: MAGNUS LEJHALL

Priset, som var det fjärde i ordningen, delas ut för att uppmärksamma några av alla de ovärderliga och ideella insatser som görs av individer runt om i Blekinges idrottsföreningar, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Utöver den hedersamma äran fick KHK:s funktionärer mottaga 10 000 kronor, ett specialdesignat diplom och en skulptur av Susanne Demåne.

Annons

– Det känns extremt kul och viktigt att tillsammans med Länsförsäkringar få ge denna utmärkelse till våra fantastiska funktionärer. Vi vet vilket arbete de lägger ner och vilket hjärta de har för klubben. KHK hade inte varit där vi är idag utan våra funktionärer, uttrycker klubbens kommunikationsansvarig Niclas Skoglund i pressmeddelandet.

Årets motivering löd enligt följande:

”Hedersutmärkelsen går till alla fantastiska funktionärer som verkar inom Karlskrona Hockeyklubb. På bara 16 år har KHK tagit sig från division 3 till SHL, en omöjlig resa som blivit verklighet. Den lilla föreningen hade lyckats med något som saknar motstycke i idrottssverige. Resan hade aldrig varit möjlig utan alla fantastiska eldsjälar i klubben, allt från starten 2001 fram till idag. Dessa personers energi, själ och hjärta för klubben är fantastisk. Med denna utmärkelse vill vi hylla er för den tid och det ovärderliga arbete ni lägger ner i klubben.”

Tim JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons