Ilestedt målskytt – Bayerns femte raka

Fotboll • Publicerad 7 oktober 2020
Amanda Ilestedt gjorde ett av Bayern Münchens mål i 3–0-segern hemma mot Duisburg. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Häromdagen skrev Hanna Glas in sig i målprotkollet för Bayern München i segern mot Essen. På onsdagen var det landslagskompisen Amanda Ilestedts tur att hitta nätet, hennes andra för säsongen, när hon nickade in 1–0 i den 21:a minuten hemma mot Duisburg.

Glas var inblandad offensivt även hon och slog inlägget som Viviane Asseyi satte 2–0 på sex minuter efter ledningsmålet. Innan första halvlek var över satte också Lea Schüller 3–0, vilket blev slutresultatet.

Bayern München har inlett säsongen prickfritt med fem raka segrar och ligger tvåa bakom Wolfsburg, som också har full pott och bättre målskillnad. Wolfsburg, utan Fridolina Rolfö, vann på onsdagen hemma mot Sand med 4–0.