Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Hurtig målskytt i Juventus CL-seger

Lina Hurtig gjorde mål när hennes Juventus inledde Champions League-säsongen mycket starkt genom att besegra Servette med 3–0.
Fotboll • Publicerad 6 oktober 2021
Lina Hurtig. Arkivbild.
Lina Hurtig. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Den svenska landslagsanfallaren gjorde det andra målet i den 65:e minuten sedan hon, helt ren i straffområdet, serverats bollen av anfallskollegan Andrea Staskova.

Sex minuter senare kom det tredje målet. Inhopparen Valentina Cernoia hade bara varit på planen i tre minuter när hon fick på ett långskott som var otagbart för Servettemålvakten Ines Pereira.

Annons

I den första halvleken gjorde Arianna Caruso 1–0.

Förre Linköpingsstjärnan Pernille Harder räddade en poäng åt svensklaget Chelsea i en dramatisk Champions League-match mot Wolfsburg som slutade 3–3.

Tyskorna ledde med 3–1 – men Chelsea både reducerade och kvitterade. Den danska anfallarens 3–3-mål kom i den 92:a minuten hemma på Kingsmeadow.

Lagkaptenen Magdalena Eriksson, som spelade från start, var den enda av svenskorna som spelade för hemmalaget.

Real Madrid, utan knäskadade Kosovare Asllani, besegrade ukrainska Charkiv med 1–0. Lorena Navarro gjorde målet i den 34:e minuten.

Amanda Ilestedt spelade från start när hennes Paris Saint-Germain besegrade isländska Breidablik på bortaplan med 2–0.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons