Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Hamraoui tränar igen – men inte med laget

Kheira Hamraoui är tillbaka i träning med Paris Saint-Germain efter tumultet häromveckan, då den franska fotbollsstjärnan ska ha hamnat i slagsmål med en lagkamrat.
Men den 32-åriga mittfältaren tränar fortsatt bara på egen hand.
Fotboll • Publicerad 3 maj 2022
Kheira Hamraoui, här i Barcelonatröjan, är tillbaka i träning med Paris Saint-Germain efter avstängningen förra veckan. Arkivbild.
Kheira Hamraoui, här i Barcelonatröjan, är tillbaka i träning med Paris Saint-Germain efter avstängningen förra veckan. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Hamraoui ska ha hamnat i bråk med lagkamraten Sandy Baltimore under en träning förra lördagen och dök sedan inte upp när Paris Saint-Germain dagen därpå skulle resa till Lyon för den första Champions League-semifinalen i bäst av två.

Några dagar senare, förra tisdagen, beslutade klubben att stänga av henne resten av veckan, enligt tidningen Le Parisien för att återställa lugnet i truppen inför returmötet med Lyon i lördags.

Tränar ensam

Annons

Efter att ha missat semifinalreturen (Lyon slog ut PSG), var Hamraoui på tisdagseftermiddagen tillbaka på träningsanläggningen i Bougival. Hon tränade dock bara tillsammans med en fystränare och inte med resten av laget, skriver Le Parisien.

Spänningarna i PSG, där svenska landslagsbacken Amanda Ilestedt spelar, har blivit allt värre under säsongen och enligt Le Parisien är det allt mindre troligt att Hamraoui blir kvar efter säsongen. Hon uppges inte heller dra jämnt med nyckelspelare som Kadidiatou Diani och Marie-Antoinette Katoto. De två sistnämnda ska också ha gett sig in i bråket på träningen förra lördagen.

Misshandelsskandal

Dessutom hänger skandalen från i höstas fortsatt över klubben. I november attackerades Kheira Hamraoui av två maskerade män som drog ut henne ur bilen som hon färdades i, och misshandlade henne. I bilen med Hamraoui fanns lagkamraten Aminata Diallo, som senare misstänktes för att ha legat bakom misshandeln. Diallo greps och förhördes i nästan 35 timmar, men släpptes och har hela tiden nekat till att ha haft något med saken att göra.

Fallet utreds fortfarande.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons