Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Grealish slår tillbaka: "Ville ta en straff"

Roy Keane kritiserade både Raheem Sterling och Jack Grealish för att de inte ställde upp i straffläggningen för England.
Nu slår Grealish tillbaka.
"Jag ville ta en", skriver han på Twitter.
Fotboll • Publicerad 12 juli 2021
Jack Grealish.
Jack Grealish.Foto: Frank Augstein

Förre Manchester United-spelaren Roy Keane var starkt kritisk mot Englands mer rutinerade spelare efter strafförlusten mot Italien i EM-finalen under söndagen.

– Om du heter (Raheem) Sterling eller (Jack) Grealish så kan du inte bara sitta där och låta en ung kille slå straffen för dig. Det kan du bara inte, du kan inte låta en rädd 19-åring gå fram, sade Keane i ITV.

Annons

Men enligt Jack Grealish så stämmer det inte att han tackade nej till att slå en straff.

"Jag sa att jag ville ta en!!!!", skriver Aston Villas lagkapten på Twitter.

Trots petningen skriver han att han står bakom förbundskaptenen Gareth Southgates beslut om vilka straffskyttar som skulle skickas fram.

"Tränaren har tagit så många rätta beslut genom hela turneringen och han gjorde det också i kväll! Men jag tänker inte acceptera att folk säger att jag inte ville ta en straff när jag sa att jag ville", skriver Grealish.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons