Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Eriksen gör comeback – i vänskapsmatch

Fotboll • Publicerad 11 februari 2022
Christian Eriksen med Brentfordtröjan efter att ha skrivit på för den engelska klubben i förra veckan.
Christian Eriksen med Brentfordtröjan efter att ha skrivit på för den engelska klubben i förra veckan.Foto: Matt Dunham/AP/TT

Det blir ingen comeback för Christian Eriksen i lördagens Premier League-match mellan hans Brentford och Crystal Palace.

Dansken som fick hjärtstopp under EM-matchen mot Finland i somras får vänta till på måndag och en vänskapsmatch inför stängda dörrar.

Annons

– Han är inte tillgänglig i morgon, det är för tidigt, efter att bara ha varit här i en vecka, säger tränaren Thomas Frank.

– Vi har en vänskapsmatch på måndag då han ska få speltid. Det är rätt väg att gå.

Mittfältaren har inte spelat fotboll sedan premiärmatchen mot Finland i EM, när han kollapsade med hjärtstopp. Det har varit en lång och tuff väg tillbaka efter händelsen den 12 juni. Efter att ha fått en hjärtstartare inopererad och rehabiliteringen avklarad tvingades han lämna Inter då den italienska proffsfotbollen inte tillåter spelare med hjärtstartare.

Den 31 januari skrev han på för Brentford.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons