Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Enqvist ny tränare för Davis Cup-laget

Tennis • Publicerad 15 december 2022
Thomas Enqvist, här med prins Oscar, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle vid Stockholm Open tidigare i år.
Thomas Enqvist, här med prins Oscar, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle vid Stockholm Open tidigare i år.Foto: Anders Wiklund/TT

Thomas Enqvist är klar för en ny roll inom svensk tennis. Den före detta världsfyran och tidigare Davis Cup-kaptenen kommer nästa år att ansluta till Davis Cup-laget som tränare.

"Vi har en fantastisk Davis Cup-tradition i Sverige. Jag har haft turen att representera mitt land både som spelare och kapten och det ska bli otroligt kul att få chansen att jobba tillsammans med Robin (Söderling, kapten) och vara en del av det svenska laget igen", säger Thomas Enqvist i ett pressmeddelande.

Enqvist första uppdrag blir kvalmötet med Bosnien-Hercegovina i Stockholm 3–4 februari.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons