Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Dick Axelsson lämnar Djurgården

I slutet av december skrev han på för en återkomst till Djurgården.
Nu lämnar Dick Axelsson föreningen.
"Han ska ha en stor eloge för beslutet att ställa upp för Djurgården i det läge som vi befann oss i", säger tf. sportchef K-G Stoppel.
Ishockey • Publicerad 11 april 2022
Dick Axelsson lämnar Djurgården. Arkivbild.
Dick Axelsson lämnar Djurgården. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren/TT

34-åringens kontrakt går nu ut och därmed lämnar Axelsson Djurgården som nyligen degraderades från SHL.

"Dick var väldigt tydlig när han kom in under säsongen att det rörde sig om en comeback över en begränsad period", säger tf. sportchef K-G Stoppel i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Även Niclas Bergfors lämnar föreningen.

"Det här är två spelare som haft en väldigt stor roll i vår senaste femårsperiod. Självklart är det supertrist att det tog slut på det här sättet, men Djurgården har dem att tacka för väldigt mycket", säger K-G Stoppel.

I förrgår meddelade Djurgården även att Mantas Armalis, Stefan Warg, Alex Brännstam, Pontus Johansson, Marcus Sörensen, Oscar Bjerselius, Sebastian Strandberg, Filiph Engsund och William Eklund lämnar föreningen.

Efter degraderingen har även assisterande tränare Mikael Aaro och Niklas Falk lämnat sina roller. Dessutom har ordförande Kaarel Lehiste meddelat att han kliver av sitt uppdrag vid kommande årsmöte.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons