Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Buffalo stoppas från spel till måndag

Buffalo blir senaste laget att skjuta upp NHL-matcher till följd av covid-reglerna. Sedan tidigare har New Jersey stoppats för spel, där två svenskar satts upp på covid-listan.
Ishockey • Publicerad 3 februari 2021
Buffalo skjuter upp sina matcher sedan man mött New Jersey, där bland annat svenske forwarden Andreas Johnsson satts upp på covidlistan.
Buffalo skjuter upp sina matcher sedan man mött New Jersey, där bland annat svenske forwarden Andreas Johnsson satts upp på covidlistan.Foto: Jeffrey T. Barnes/AP/TT

Buffalo har två spelare uppskrivna på den så kallade covid-listan, och lagets matcher i veckan skjuts upp.

Det rör sig enligt nhl.com om Taylor Hall och backen Rasmus Ristolainen. Det innebär inte nödvändigtvis att de smittats med coronaviruset, utan de kan till exempel ha varit i nära kontakt med någon och behöva isoleras.

Annons

De matcher som berörs är ett möte mot New York Islanders och två matcher mot Boston.

Beskedet kommer sedan Buffalo mött New Jersey i två matcher i slutet av januari.

New Jersey har samtidigt 14 spelare på sin covid-lista, däribland svenskarna Andreas Johnsson och Jesper Bratt, och lagets matcher tills minst på lördag har skjutits upp.

Det rör sig i det fallet om två matcher mot Pittsburgh och en mot New York Rangers.

Nya datum för matcherna har ännu inte presenterats, men NHL har i planeringen för årets säsong tagit i beaktning att matcher kan komma att skjutas upp.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons