Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ännu en svensk till Stanley Cup-mästarna

Ishockey • Publicerad 10 oktober 2020
Andreas Borgman (i vitt) är klar för spel i Stanley Cup-mästarna Tampa Bay Lightning. Arkivbild.
Andreas Borgman (i vitt) är klar för spel i Stanley Cup-mästarna Tampa Bay Lightning. Arkivbild.Foto: Michael Dwyer/AP/TT

Nyblivne Stanley Cup-mästaren Victor Hedman får en landsman i laget till nästa säsong. Andreas Borgman, som vann SM-guld med HV71 2017, flyttar till Tampa Bay. Den 25-årige backen, som senast tillhört St Louis men som inlett hösten i finländska Ässät, har skrivit på ett tvåvägskontrakt med Tampa Bay, som sträcker sig över den kommande säsongen.

Även Anton Forsberg och Carl Dahlström byter klubb i NHL. Den tidigare Modomålvakten Forsberg är klar för Edmonton, efter bara en säsong i Carolina. 27-åringen, som gjort totalt 48 NHL-matcher för Carolina, Columbus och Chicago, har skrivit på ett tvåvägskontrakt som sträcker sig över två år.

Backen Carl Dahlström, 25, lämnar samtidigt Winnipeg för spel i Vegas. I motsatt riktning går veterancentern Paul Stastny.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons