Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Andersen lämnar Hammarby – "Drick en öl för mig"

Jeppe Andersen lämnar Hammarby. Klubben meddelar på sin webbplats att man är överens med norska Sarpsborg om en övergång.
Fotboll • Publicerad 8 januari 2023
Jeppe Andersen lämnar Hammarby för norska Sarpsborg. Arkivbild.
Jeppe Andersen lämnar Hammarby för norska Sarpsborg. Arkivbild.Foto: Patric Söderström/TT

"Jeppe har varit oerhört lojal mot klubben och visat ett stort Hammarbyhjärta. I och med att Jeppe bara har sex månader kvar på kontraktet har vi under längre tid fört en positiv dialog om framtiden", säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens webbplats.

I Norge återförenas den 30-åriga dansken med Hammarbys tidigare tränare Stefan Billborn, som nu är huvudtränare i Sarpsborg.

Annons

Andersen anslöt till Hammarby sommaren 2017. Därtill utsågs han till lagkapten 2019.

"Tiden i Hammarby har varit den bästa i mitt liv, Stockholm och Hammarby har blivit mitt hem. Inga ord räcker till för att beskriva min tacksamhet över min tid här. Glömmer aldrig derbymatcherna, vår resa i Europa och självklart cupguldet. Vi ses i framtiden – om det så är på läktaren. Drick en öl för mig så länge", säger Andersen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons