Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Amanda Nilsson missar tourfinalen

Amanda Nilsson, Ryssbergets SK, leder Trailrunning Sweden Store Trailtour inför finalen.
Men den kommer att avgöras utan Nilsson som ännu inte är tillbaka efter skada.
Löpning • Publicerad 15 oktober 2019
Amanda Nilsson är ännu inte tillbaka efter sin knäskada. Då missar hon touravslutningen.
Amanda Nilsson är ännu inte tillbaka efter sin knäskada. Då missar hon touravslutningen.Foto: LENA EHRING

Amanda Nilsson har haft en fin säsong och har tagit fyra segrar på Sweden Store Trailtour. Fast när touren avslutas med Kullamannen i Mölle den 2 november blir det utan Ryssbergets SK-löparen.

– Jag har inte kommit upp i varken löpmängd eller intensitet ännu då knäet fortfarande inte är helt hundra. Risken att jag slår upp skadan igen är för stor om jag ställer upp. Jag har kämpat så för att komma tillbaka men det ville sig inte i tid. Touren är så rolig och spännande, jag önskar verkligen att jag hade kunnat fullfölja den, säger Nilsson till webbsajten Trailrunning Sweden.

När inte Nilsson kan vara med i finalen, som man måste räkna med i poängsammanställningen, är det i stället Maja Falk och Karin Nilsson som gör upp om slutsegern.

Thomas CedergrenSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons