Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Alpinåkaren borta till jul

Alpint • Publicerad 8 oktober 2020
Magdalena Fjällström inför slalompremiären för ett år sedan. I år får hon vänta till efter jul med att tävla, efter en knäskada.
Magdalena Fjällström inför slalompremiären för ett år sedan. I år får hon vänta till efter jul med att tävla, efter en knäskada.Foto: Pontus Lundahl/TT

En broskskada i knät håller den alpina landslagsåkaren Magdalena Fjällström borta fram till jul.

"Min förhoppning var att jag skulle kunna vara tillbaka redan till Sölden, men där var jag kanske lite väl optimistisk. Jag tänkte sedan Levi, men i och med att skadan var så pass allvarlig är siktet inställt att vara tillbaka efter jul. Då har också läkningsprocessen fått extra tid, vilket jag tror kan vara bra", säger Fjällström i ett pressmeddelande.

Annons

Problemen kom under träning hemma i Tärnaby i våras och i maj opererades hon. Men skadan uppstod sannolikt redan tidigare på året.

"Jag tror det kan ha varit när jag föll ganska styggt i februari", säger Fjällström.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons