Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Lastpall föll på trucktak – chaufför skadades

När lastbilen skulle lastas föll en av pallarna ner på trucktaket. Det slutade med att lastbilschauffören ramlade ner från en stege och skadades.
Mjällby • Publicerad 11 februari 2019
STOCKHOLM 011106-Interiör från Danzas ASG terminal i Västberga strax söder om centrala Stockholm. På bilden en man i en truck med fart. 
Foto Fredrik Persson Kod 1081 
COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN
STOCKHOLM 011106-Interiör från Danzas ASG terminal i Västberga strax söder om centrala Stockholm. På bilden en man i en truck med fart. Foto Fredrik Persson Kod 1081 COPYRIGHT SCANPIX SWEDENFoto: FREDRIK PERSSON

Det var förra måndagen som olyckan var framme på TitanX. En truckförare lastade, enligt en rapport, på flaket till lastbilen, men fastnade med gafflarna och drog ned tre lastpallar, varav en landade på truckens tak.

Ytterligare en tryck kom för att assistera, och lastbilschauffören resten en stege för att få ned pallen från trucktaket. Stegen gled och chauffören föll till marken och skadade ena axeln. Händelsen har nu anmälts till Arbetsmiljöverket.

Jens OlanderSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons