Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Sölvesborg Lister Föreläsningsförening har lyckats komponera ett nytt, spännande terminsprogram. Under våren kommer såväl författaren Per Gunnar Evander som sportchefen Åke Stolt, den senare med insides från det då avverkade vinter-OS.
Sölvesborg • Publicerad 19 januari 2002

"Det goda samtalet" med Jan Lindström inleder vårsäsongen den 24 januari. Lokal är som tidigare Listerkyrkan. Lindström är psykoterapeut vid Lucas-stiftelsen i Lund och har lång erfarenhet av att genom samtalet hjälpa människor. Han är för övrigt också sommarboende i Färgargården vid Haveliden.

Den 28 februari kommer Ingegerd Bodner Granberg och berättar om Harry Martinsons liv och diktning. Sydsvenskans kände sportchef, Åke Stolt, anländer nära nog direkt från OS i Salt Lake City och lovar godbitar från händelsernas centrum, det vill säga från korridorerna bakom. Datum 14 mars.

Annons

18 april ännu ett topprogram då Per Gunnar Evander föreläser över ämnet "Att berätta sanningen trovärdigt".

Terminen avslutas med Björn-Eyvind Swahn den 16 maj. "Året runt i Blekingska fågelmarker" heter programmet och Swahn tänker anlägga ett lokalt perspektiv och speciellt ta upp fågellivet i Sölvesborg och på Lister.

Yngve Andersson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons