GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Ställer krav på Snäckebacksskolan

Ronneby • Publicerad 13 mars 2019
Arbetsmiljöverket ställer flera krav på Snäckebacksskolan efter en inspektion i förra veckan.
Arbetsmiljöverket ställer flera krav på Snäckebacksskolan efter en inspektion i förra veckan.Foto: Staffan Lindbom

Arbetsmiljöverket ställer nu ett antal krav på Ronneby kommun efter ett besök på Snäckebacksskolan i förra veckan. Enligt inspektörerna saknar skolan tillräckliga säkerhetsrutiner för våld- och hotsituationer som kan uppstå i skolmiljö. De menar också att det ensamarbete som förekommer på skolan måste undersökas och riskbedömas.

Arbetsmiljöverket vill även ha in utredningen kring en våldssituation som inträffat på skolan.

Om skolan inte åtgärdar bristerna kan myndigheten besluta om föreläggande eller förbud för skolan.

Christoffer RobertssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.