Frontalkrock – flera personer skadades

Kyrkhult Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Under onsdagskvällen inträffade en frontalkrock mellan två personbilar på Rydvägen, i höjd med Väghult utanför Kyrkhult.

Olyckan inträffade vid 20-tiden. Fyra personer färdades i bilarna och enligt de första uppgifterna från Räddningstjänsten i Västra Blekinge var en person kvar i en av bilarna.

Efter en knapp halvtimme ska räddningstjänsten ha fått ut den fastklämde personen. För att få loss personen fick personalen bryta sönder ena dörren.

Senare meddelade polisen att flera personer skadats i samband med olyckan, men att endast en person fick föras till sjukhus med ambulans. Det är oklart vilka skador personen har ådragit sig.

En anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada har upprättats, polisen uppger dock att rubriceringen kan komma att ändras.

I samband med räddningsarbetet fick vägen stängas av tillfälligt.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.