Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Frontalkrock – flera personer skadades

Kyrkhult • Publicerad 1 april 2020 • Uppdaterad 2 april 2020
Foto: Johan Nilsson/TT

Under onsdagskvällen inträffade en frontalkrock mellan två personbilar på Rydvägen, i höjd med Väghult utanför Kyrkhult.

Olyckan inträffade vid 20-tiden. Fyra personer färdades i bilarna och enligt de första uppgifterna från Räddningstjänsten i Västra Blekinge var en person kvar i en av bilarna.

Annons

Efter en knapp halvtimme ska räddningstjänsten ha fått ut den fastklämde personen. För att få loss personen fick personalen bryta sönder ena dörren.

Senare meddelade polisen att flera personer skadats i samband med olyckan, men att endast en person fick föras till sjukhus med ambulans. Det är oklart vilka skador personen har ådragit sig.

En anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada har upprättats, polisen uppger dock att rubriceringen kan komma att ändras.

I samband med räddningsarbetet fick vägen stängas av tillfälligt.

Simone HansenSkicka e-post
Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons