Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Skivbolagschef sparkas efter trakasserier

Metoo • Publicerad 1 december 2017
En hög chef på ett stort skivbolag får sparken från sin tjänst sedan han utretts för sexuella trakasserier. Arkivbild.
En hög chef på ett stort skivbolag får sparken från sin tjänst sedan han utretts för sexuella trakasserier. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

En hög chef på ett stort skivbolag får sparken från sin tjänst sedan flera kvinnor anklagat honom för sexuella trakasserier, skriver Aftonbladet. En talesperson från bolaget bekräftar att chefens anställning har avslutats sedan en oberoende jurist utrett händelserna.

– Vi är fast beslutna om att lära oss från den här händelsen och vi genomför nu en översyn av vår interna uppförandekod, rapporteringsprocedurer och utbildningsprogram. Vi är tacksamma för modet hos dem som vågat träda fram och det finns en stor inneboende kraft i vårt företag och inom vår industri att genomföra en meningsfull och varaktig förändring, säger talespersonen till tidningen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons