Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Petronella Ekroth tillbaka i Djurgården

Fotboll • Publicerad 10 juli 2019
Petronella Ekroth har sedan tidigare spelat tre säsonger i Djurgården. Arkivbild.
Petronella Ekroth har sedan tidigare spelat tre säsonger i Djurgården. Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Petronella Ekroths framtid har varit osäker sedan det förra månaden blev klart att hon lämnar Juventus efter en säsong i den italienska storklubben.

Nu står det klart att 29-åringen återvänder till allsvenska Djurgården där hon spelade 2016–2018.

Annons

– Det känns jättekul och spännande att vara här. Jag hade känslan att jag ville komma tillbaka när jag visste att jag inte skulle bli kvar i Juventus. Jag hade tankar på att stanna kvar utomlands, men det här kändes ändå rätt. Det var en självklarhet att komma hit, säger Ekroth till Djurgårdens webbplats.

– Jag hoppas att jag har utvecklats sedan sist jag var här. Jag har fått internationell erfarenhet, spelat i Champions League och vunnit tunga titlar. Det hoppas jag kunna ta med mig, att jag vuxit både som människa och spelare.

Så sent som på tisdagen kom nyheten om att Ekroth dessutom kommer bli tv-expert i Viasats Premier League-sändningar i höst.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons