Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Oroligt när polis ingrep vid bilträff

Brott • Publicerad 13 juli 2019
Det blev upprört inom en större grupp ungdomar som samlats i Surahammar när polis kom till platsen. Arkivbild.
Det blev upprört inom en större grupp ungdomar som samlats i Surahammar när polis kom till platsen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Stökigheter uppstod när polis stannade till vid en bilträff i Surahammar vid klockan 20. Det blev upprört inom en grupp på ungefär 150 ungdomar sedan patrullen stoppat en bil som kört alldeles för fort och omhändertagit en rad körkort.

Någon sparkade sönder extraljusen på en polisbil. Flera patruller tillkallades, samt en polishelikopter som befann sig i närområdet.

Annons

– De håller på och skingrar sig där nu, det är någon polis kvar, säger vakthavande polisbefäl Mikael Lindgren till TT vid klockan halv tolv.

– De har förmodligen kört street race, det är vår misstanke.

Inga personer har gripits. Arrangörerna av det som polisen ser som en allmän sammankomst utan tillstånd har dock anmälts för brott mot ordningslagen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons