Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Nevilles ilska: "Hade inte gjort så"

Fotboll • Publicerad 1 juli 2019
Phil Neville. Arkivbild.
Phil Neville. Arkivbild.Foto: Frank Augstein/AP/TT

Englands förbundskapten Phil Neville kritiserar USA för att bryta mot vett och etikett inför tisdagens semifinal i fotbolls-VM.

England bor just nu på ett hotell i Lyon som USA kan tänkas vara intresserat av att bo på inför en eventuell final. Därför besökte två personer från den amerikanska ledningen det engelska spelarhotellet, medan England var på träning.

Annons

– Det har inget med arrogans att göra. Det handlar om planering och förberedelse, jag tycker det är rätt normalt, sade USA:s förbundskapten Jill Ellis på en presskonferens.

Neville håller inte med.

– Jag tänkte: "Vad håller de på med?". Det är inte snyggt. Jag hoppas att de gillade hotellet, men att skicka någon till någon annans hotell... det är inget vi skulle göra. Men det är deras problem, säger Neville och fortsätter:

– Det är inte det att det är orättvist, det har ingen betydelse för matchen, men det är inget som jag hade tillåtit vår organisation att göra.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons