Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Kvinna misstänks för falsklarm om misshandel

Brott • Publicerad 13 juni 2019
En kvinna är delgiven misstanke om falsklarm efter att ha orsakat ett stort polispådrag i Blekinge på långfredagen. Arkivbild.
En kvinna är delgiven misstanke om falsklarm efter att ha orsakat ett stort polispådrag i Blekinge på långfredagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett stort polisuppbåd ryckte ut när en kvinna i östra Blekinge på långfredagen slog larm om att hon blivit överfallen av två män som knivhuggit henne och slagit sönder hennes bil. Nu är kvinnan delgiven misstanke om falsklarm, rapporterar .

Polisen fick också uppgifter om att attacken föregåtts av hot tidigare under dagen. Teknisk undersökning gjordes på platsen och rättsläkare konsulterades. Dessutom sattes polishundar in för att spåra och förhör hölls. Den samlade bedömningen blev att inget brott hade begåtts.

– En person är delgiven misstanke och har förhörts om händelsen. Jag vill inte gå in på vad hon har sagt, men hon har lämnat en berättelse, säger åklagare Jonny Philipsson till tv-stationen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons