Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Jon Henrik Fjällgren akut till sjukhus

Nöje • Publicerad 8 juni 2019
Jon Henrik Fjällgren fick föras till sjukhus efter ett olyckligt fall vid inspelningarna av TV4:s "Fångarna på fortet". Arkivbild.
Jon Henrik Fjällgren fick föras till sjukhus efter ett olyckligt fall vid inspelningarna av TV4:s "Fångarna på fortet". Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Artisten Jon Henrik Fjällgren har förts akut till sjukhus efter att ha skadat sig under inspelningarna av TV4:s "Fångarna på fortet", skriver .

– Vi vet ännu inte omfattningen av skadan men hoppas så klart att det inte är något allvarligt, säger TV4:s exekutiva producent Jonathan Nordin till tidningen.

Annons

Fjällgren ska ha skadat benen efter ett olyckligt fall i en av fortets celler, och fick därefter föras till sjukhus för vård.

Jonathan Nordin uppger för Aftonbladet att artisten efter omständigheterna mår bra, men att han inte kommer kunna återuppta sin medverkan i programmet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons