Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Han axlar rollen som Elvis Presley

Film • Publicerad 15 juli 2019
Austin Butler ska spela Elvis. Arkivbild.
Austin Butler ska spela Elvis. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Regissören Baz Luhrmann har hittat sin Elvis Presley. Det blir den 27-årige skådespelaren Austin Butler som axlar rollen som kungen av rock'n'roll, trots tuff konkurrens från bland andra Harry Styles och Ansel Elgort, skriver .

"Jag visste att jag inte skulle kunna göra den här filmen om rollbesättningen inte var helt rätt, och vi letade efter en skådespelare som kunde framkalla de naturliga rörelserna och röstkvaliteten hos denna makalösa stjärna", säger Baz Luhrmann i ett uttalande.

Annons

Filmen ska skildra Presleys kometkarriär och hans komplicerade förhållande till managern "överste" Tom Parker, spelad av Tom Hanks.

Amerikanen Austin Butler har tidigare spelat i tv-serien "Arrow" och syns i kommande "The dead don't die" och Tarantinos "Once upon a time... in Hollywood".

Baz Luhrmann ligger bakom filmer som "Moulin Rouge", "Australia" och "Den store Gatsby".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons