Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Folkoperan: Rädda kulturen och våga boka

Opera • Publicerad 14 april 2020
Linus Tunström debuterar som operaregissör och hoppas att publiken ska våga boka. Arkivbild.
Linus Tunström debuterar som operaregissör och hoppas att publiken ska våga boka. Arkivbild.Foto: Lars Pehrson / SvD / TT

Folkoperan i Stockholm ber publiken om stöttning och har startat initiativet #vågaboka inför höstens premiär av "Tristan och Isolde" i regi av Linus Tunström, som debuterar som operaregissör.

Folkoperan välkomnar fler kulturaktörer, stora som små, att ansluta till initiativet och skriver i ett pressmeddelande att en bokning blir ett bevis på att publiken vill vara med och stötta kulturen i en utmanande tid.

Annons

"Vi uppmanar alla att ta viruset på allvar nu men också att våga tro på att vi snart kan samlas igen sen. Opera och scenkonst skall upplevas live! Din bokning idag kan rädda en opera eller en teater i morgon", säger Folkoperans vd Monica Fredriksson i pressmeddelandet.

"Tristan och Isolde" har premiär den 14 oktober och spelar till den 22 november.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons