Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

De återvänder till "Svenska Hollywoodfruar"

I höst är det tio år sedan första säsongen av "Svenska Hollywoodfruar" hade premiär. Det firar TV3 med att de tidigare deltagarna Åsa Vesterlund och Siv Cotton återvänder till programmet.
Tv • Publicerad 3 juni 2019
Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton och Elena Belle medverkar i höstens säsong av "Svenska Hollywoodfruar". Pressbild.
Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton och Elena Belle medverkar i höstens säsong av "Svenska Hollywoodfruar". Pressbild.Foto: Daniel Sahlberg/TV3

Åsa Vesterlund var med i "Svenska Hollywoodfruar" från sjätte till tionde säsongen, medan Siv Cotton medverkade i säsong sex. Hon har även medverkat i den norska versionen av programmet.

"Det är så roligt att vara tillbaka! I denna säsong kommer jag träffa på en hel del vänner men även tyvärr några fiender", säger Åsa Vesterlund i ett pressmeddelande.

Annons

I tidigare säsonger har Åsa Vesterlund bråkat rejält med en av programmets veteraner, Gunilla Persson. Bland annat kastade Åsa Vesterlund under en lunch 2016 ett glas vatten över Gunilla Persson, något som ledde till att Persson lämnade lunchen. De två sågs för att sluta fred i förra årets säsong, i ett jubileumsavsnitt där även Siv Cotton och flera andra fruar medverkade och talade ut om gångna oförrätter.

Övriga Hollywoodfruar i programmets trettonde säsong är Maria Montazami, den enda deltagaren som medverkat i samtliga säsonger, nämnda Gunilla Persson och Elena Belle. Därmed står det klart att Sofie Prydz och Anna Anka inte medverkar i höst. Enligt TV3 kommer säsongen att bjuda på både ny frulunch, trädgårdsparty, bikiniplåtningar, parterapi och en jordbävning.

"Svenska Hollywoodfruar" har premiär tisdag den 27 augusti på TV3.

Ann Edliden/TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons