Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

"Breaking bad"-duo släpper spritdryck

"Breaking bads" huvudpersoner Aaron Paul och Bryan Cranston publicerade i slutet av juni kryptiska bilder simultant på sina Instagram-konton. Fansen hoppades på nyheter om den omtalade filmen som sägs vara i görningen. Men icke. I stället lanserar duon en spritsort.
Tv • Publicerad 9 juli 2019
"Breaking bad"-skådespelarna Aaron Paul och Bryan Cranston har släppt en spritdryck. Arkivbild.
"Breaking bad"-skådespelarna Aaron Paul och Bryan Cranston har släppt en spritdryck. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

"Snart". Så löd texten till en bild på två åsnor som Bryan Cranston och Aaron Paul från "Breaking bad" postade samtidigt i slutet av juni. Snacket om en uppföljande film till tv-serien har varit på tapeten en längre tid, så därför hoppades många fans på stora nyheter. Skulle detaljer om filmen, eller kanske en trailer, offentliggöras?

Under tisdagen haglade dock missnöjet på sociala medier. Inga filmnyheter, ingen trailer – men däremot en spritsort.

Annons

På sina konton berättar duon att de släpper Dos hombres – en variant av den mexikanska alkoholdrycken mescal. Enligt Cranston och Paul, även kända som Walter White respektive Jesse Pinkman, har de letat fram perfekta råvaror för att skapa sin dryck.

Besvikelsen i kommentarsfälten lugnades något av Aaron Paul. När en följare skrev "Så ni har officiellt krossat allt vårt hopp?" svarade skådespelaren "Jag skulle inte vilja säga det, min vän. Den som väntar på något gott", följt av en emoji med ett hyschande finger för munnen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons