Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Asap Rockys häktesmeny serveras i Stockholm

Musik • Publicerad 12 juli 2019
I helgen kan du äta som Asap Rocky på Stockholmskrogen "Tjoget". Arkivbild.
I helgen kan du äta som Asap Rocky på Stockholmskrogen "Tjoget". Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Asap Rockys kosthållning i Kronobergshäktet i Stockholm har blivit en snackis de senaste dagarna. Efter att amerikanska medier rapporterat om "oätlig mat" plockade Aftonbladet fram menyn från häktet och berättade vad den amerikanska artisten serveras under veckan.

Nu berättar Stockholmskrogen Tjoget att de i helgen kommer att servera samma mat som Asap Rocky bjuds på, vilket uppmärksammas av . På Kronobergshäktets meny står bland annat fruktig kyckling med ris och fiskgryta.

Annons

"Vi vet inte exakt hur maten i häktet ser ut, men (vi) kommer göra våra egna versioner av rätterna", säger Tjogets Andreas Bergman på krogens Instagram.

Pengarna för maten kommer att gå till en välgörenhetsorganisationen Asap foundation, som Asap Rocky själv har stöttat. Organisationen strävar efter att hjälpa människor med drogproblem.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons