Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Warberg IBF slog Landskrona på bortaplan

Warberg IBF vann mötet i division 1 södra Götaland herr i innebandy på bortaplan mot Landskrona, med 9–6 (2–0, 5–3, 2–3).
Publicerad 10 oktober 2020

– Till att börja med möter vi ett motstånd som är betydligt hungrigare framför mål. De tillåts göra ett flertal mål på returer där de är mer resoluta än oss. Vi skapar mängder med spelvändningar på dem men vi är för långsamma i besluten och istället så vänder de spel på oss och straffar oss hårt. Vi visste från början att tempot är betydligt högre i Division 1 så vi jobbar vidare för att försöka ta oss in i det mer och mer, tyckte Landskronas tränare Patric Johansson, efter matchen.

Warberg IBF:s tränare Andreas Wahman kommenterade matchen:

Annons

– En härlig laginsats där vi jobbar hårt i försvaret och är vassa i anfallszon. Idag får vi den utdelning framåt som vi inte fått tidigare. Skönt att spräcka poängnollan. Jag är nöjd med kollektivet men plussar lite extra för Oskar Winbo i mål och Johan Ahlberg framåt.

Love Björklund och Linus Ferm gjorde två mål var för Warberg IBF. Övriga mål för bortalaget gjordes av Felix Andersson, Joel Frölin, Simon Nilsson, Liam Pettersson och Simon Winroth.

För tabellens utseende betyder det här att Landskrona ligger på elfte plats medan Warberg IBF har åttondeplatsen.

Lördag 24 oktober 16.00 spelar Landskrona borta mot Pixbo Wallenstam. Warberg IBF möter Munka-Ljungby hemma i Sparbanken Wictory Center fredag 23 oktober 19.30.

Automatisk text – sport
Detta är en automatiskt skriven text. Texten är baserad på uppgifter från en databas som av textroboten skrivs om till en läsbar text.
Annons
Annons
Annons
Annons