Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Viruslarm på Kastrup – terminal spärrades av

Hälsa (TT) • Publicerad 7 februari 2020
Delar av terminal 3 på Kastrup har spärrats av efter ett larm om att en person misstänks vara smittad av coronaviruset. Bilden är från ett annat tillfälle. Arkivbild.
Delar av terminal 3 på Kastrup har spärrats av efter ett larm om att en person misstänks vara smittad av coronaviruset. Bilden är från ett annat tillfälle. Arkivbild.Foto: Martin Sylvest/Ritzau/TT

En kinesisk kvinna med tecken på influensa har hämtats med ambulans på Köpenhamns flygplats Kastrup och delar av flygplatsens terminal 3 fick spärras av, rapporterar den danska nyhetsbyrån Ritzau.

Hvidovre sjukhus säger till danska TV2 att det har tagit emot en patient från flygplatsen eftersom hon misstänks vara smittad med coronaviruset.

Annons

Kvinnan hålls isolerad och under observation på sjukhuset och provtagningar ska göras för att klargöra om hon är smittad av viruset.

Den del av terminalen där kvinnan uppehöll sig spärrades av för rengöring, men vid lunchtid hävdes avspärrningarna.

Texten uppdateras.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons