Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

En död efter knivbråk i Malmö

Brott • Publicerad 15 juni 2022
Två personer har förts till sjukhus med skärskador efter ett bråk i Malmö strax före midnatt på tisdagskvällen.
Två personer har förts till sjukhus med skärskador efter ett bråk i Malmö strax före midnatt på tisdagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

En av de två män i 20-årsåldern som fördes till sjukhus efter ett stort knivbråk på Möllevången i Malmö har avlidit, uppger polisen för TT.

– En av de skadade männen har avlidit. Det rubriceras som mord och försök till mord och anhöriga är underrättade, säger polisens pressinformatör Nils Norling.

Annons

Enligt Region Skåne är den andre mannens skador allvarliga men ej livshotande.

Det finns ännu inga gripna,. Enligt Sydsvenskan är en 22-årig man "med våldsamt förflutet" efterlyst. Polisen är dock förtegen och säger att man nu arbetar med vittnesförhör i det välbesökta området.

– Det är Möllevången i centrala Malmö, där finns människor dygnet runt, säger Nils Norling som efterlyser tips från allmänheten.

– Vi vill ha fler observationer om människor och fordon. Vi är väldigt intresserade av all information.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons