Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två knivskadade vid studentfest i Varberg

Brott • Publicerad 11 juni 2022
Polisen har spärrat av ett område efter det att två personer knivskadats i samband med ett bråk utanför en studentfest i Varberg. Arkivbild.
Polisen har spärrat av ett område efter det att två personer knivskadats i samband med ett bråk utanför en studentfest i Varberg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer har knivskadats i samband med en studentfest i centrala Varberg. Den ena är ganska svårt skadad och den andra har knivskador i armarna, enligt polisen.

– Som jag har förstått det har det varit fest och så har den blivit avbruten. I anslutning till det har man börjat bråka på utsidan. Det var många personer inblandade, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Annons

Polisen fick strax efter klockan 02 larm om att en person knivskurits. Väl på plats stod det klart att det fanns ännu ett offer.

Händelsen rubriceras som försök till mord. En misstänkt gärningsperson greps senare under morgonen, skriver polisen på sin sajt.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons