Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två gripna efter tillslag i Stockholm

Brott • Publicerad 11 november 2020
Polisen grep två personer i samband med tillslaget i Vårby. Sedan tidigare är 19 personer häktade, misstänkta för brott med koppling till det så kallade Vårbynätverket. Arkivbild.
Polisen grep två personer i samband med tillslaget i Vårby. Sedan tidigare är 19 personer häktade, misstänkta för brott med koppling till det så kallade Vårbynätverket. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen har de senaste dagarna gjort flera tillslag mot den organiserade brottsligheten i Stockholm, rapporterar Ekot.

Vid ett tillslag i Vårby i södra Stockholm på tisdagen hittades flera automatvapen och handgranater. Två personer greps i samband med tillslaget. Utredningen gäller bland annat stämpling till mord och synnerligen grovt narkotikabrott.

Annons

Sedan tidigare har 19 personer häktats, misstänkta för att ha begått brott med koppling till det så kallade Vårbynätverket. För två veckor sedan greps även nätverkets påstådda ledare, en man i 30-årsåldern, av spansk polis och fördes till Sverige.

Enligt Ekot skedde dessutom fler tillslag mot kriminella nätverk i Stockholm under tisdagskvällen, men polisen vill inte berätta hur många som gripits eller vilka nätverk det rör sig om.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons